ONS STRATEGIE

 

Khans Group maakt gebruik van een multidisciplinaire investeringsstrategie die gericht is op het maximaliseren van kapitaalgroei op de lange termijn. We investeren alleen in mensen en bedrijven waar we een hoge mate van vertrouwen in hebben, en waar we de investeringen graag verdubbelen of verdrievoudigen naarmate ze groeien.

Onze interesses liggen voornamelijk in de volgende branches:


VASTGOED

Wij streven naar interessante vastgoed investeringen opportuniteiten met een winkel component. Het team richt zich op het herpositioneren van woningen door de bestaande fysieke structuur te actualiseren en hun kennis te gebruiken om ruimte toe te wijzen om de huurwaarde van de eigendommen te verhogen.

AANDACHTSGEBIEDEN

AANDACHTSGEBIEDEN

FINANCIËN

Wij verstrekken kapitaal aan ondernemers of tussenpersonen die hun balans willen vrijmaken en de liquide middelen van hun bedrijf willen vrijmaken. We bieden aanzienlijke bedragen aan werkkapitaal met als doel de uitbreiding van de activiteiten van onze partners mogelijk te maken en tegelijkertijd te zorgen voor een gezonde cashflow van het bedrijf.

We werken samen met ervaren projectontwikkelaars en partners om mezzanine- en overbruggingsfinanciering te bieden voor ontwikkelingsmogelijkheden met sterke fundamenten.

RETAIL

Khans heeft een jarenlange expertise in de retail sector. Het heeft bewezen prestaties in supermarkten en doe-het-zelfzaken, na het beheren van de twee van de grootste Europese spelers, Albert Heijn en Brico, en het versterken van hun positie als nationale leidend merk.

AANDACHTSGEBIEDEN